Obědy a večeře

 

Avokádo je ovoce bohaté na vitamíny C, E, K, H, B a minerály jako je například draslík, železo, fosfor nebo magnezium. Když se řekne ovoce většinou si představíme sladkou chuť zralého banánu, jablka apod. Avokádo však oproti běžně dostupným druhům ovoce obsahuje cukry v mizivém množství, vykompenzované velkým množstvím "zdravých" tuků. Studie...

Zelené fazolky obsahují spoustu vitamínů od provitaminu A, vitamin K, vitamíny skupiny B, C nebo mangan, železo, draslík a hořčík. Zelené fazolky pomáhají snižovat glukózu v krvi jsou proto vhodné nejen při onemocnění cukrovkou ale také při redukčních jídelníčcích.

Oběd a večeře jsou důležitou součástí jídelníčku. Že redukční jídelníček neznamená, že si k obědu musíte dát suchou rýži a upečený kousek masa, Vám ukáži v receptech.